2015-06-11 - Mycket tuff torsdag

Matcherna duggade tätt för Ebba och Caijsa under torsdagen. Totalt blev det fem matcher på soldränkta Drivan  varav fyra slutade med seger. Ebba vann på morgonen mot Alisa Iliyaich från Smedslätten med 6-1 6-2, men förlorade 1/8-dels finalen mot Isabella Mårtensson från Malmö Bellevue TK med 2-6, 4-6. Glädjande var att Ebba var med spelmässigt hela matchen mot duktiga Isabella, men med ett par dubbelfel i varje serve game blev det aldrig riktigt spännande. Caijsa är klar för semifinal i singel och i kvartsfinal i dubbel efter dagens tre matcher. Dagen började med vinst mot Vanessa Widell-Ersöz från Påvelund TK med 6-3, 6-3. Sedan väntade mycket duktiga Svetlana Teterina från Spårvägen TK. Caijsa lyckades reda ut 0-40 i andra set vid ställningen 5-5, och kunde sedan åter igen ta sig till semifinal i en A-tävling efter siffrorna 6-3, 7-5. Imorgon måste Caijsa våga spela mer avslappnat för att ha chans att rå på Zoe Kruger från USA. I dubbel väntar Sara Dahlström Enskede TK och Sara Salemyr SALK, efter att Caijsa och Victoria besegrat Angelina Melki och Alexandra Hörling från Farsta TK med 6-4, 6-2.
Caijsa och Ebba Hennemann - Ullevi TK Victoria Carlsten & Caijsa Hennemann Inbollning Caijsa och Ebba


Webdesign av Websoluto.se