2015-06-09 - Ebba och Evelina nära vändning

På tisdag eftermiddag inledde Ebba tillsammans med sin dubbelpartner Evelina årets Båstad tennis med match på Stadion. Motståndare var Alma Johansson och Fanny Nordin från Farsta TK som enkelt vann första set med 6-1. I andra set gjorde tjejerna ett par taktiska justeringar som nästan gjorde att de lyckades få till ett avgörande matchtiebreak. Nu blev det en rättvis Farstaseger med 6-1, 7-6 (6) på soliga och trevliga Stadion i Båstad. Caijsa var spelledig men hann med två träningspass under dagen. Ett inbollningspass på Drivan och ett mycket bra pass i Skummeslöv tillsammans med duktiga klubbkompisen  Jesper Klöv Nilsson. Imorgon onsdag väntar svåraste möjliga motstånd i Caijsas första match i 14-års klassen. Sara Salemyr från SALK är motståndare redan i andra omgången vilket blir en riktig utmaning för andra seedade Caijsa. Ebba ställs i klassen FS14B mot Sofia Ovesson från Helsingborg. Caijsa i par med Victoria Carlsten från Fair Play går imorgon in i 14-års klassen i dubbel, och möter där Smilla Kjaergard SALK och Elin Marklinder Alingsås.
Evelina Carlsson & Ebba Hennemann Ebba Hennemann & Evelina Carlsson Ebba Hennemann & Evelina Carlsson Evelina Carlsson & Ebba Hennemann Viktoria Leth, Maria Leth, Caijsa Hennemann och Ludvig Olsén


Webdesign av Websoluto.se