2015-06-08 - Sommarlovet börjar i Båstad

För tennisjuniorer i Sverige existerar inga skolavslutningar med "den blomstertid nu kommer", utan redan i tidig ålder får ungdomarna vänja sig att tillbringa skolans avslutande dagar på Drivan i Båstad. I början av juni börjar nämligen Båstad Corem Open som är Sveriges största utomhusturnering för juniorer. Ebba och Caijsa anlände till Båstad på måndag då Ebba på tisdag har match i dubbel tillsammans med Evelina Carlsson. Före avfärden till Båstad kördes ett träningspass på Ullevi TK, och i anslutning till träningen deltog Caijsa i ett event  arrangerat av Arena Göteborg. Tillsammans med Philip Hobaek som Caijsa vann "Kalle" tillsammans med, deltog de i en liten uppvisningsturnering på Ullevi TK's nylagda grusbanor. Motståndare var Bert Karlsson (Skara Bert) i par med Magnus Gustavsson (vinnare av Swedish Open i Båstad 4 gånger).
http://arenagoteborg.nu/
Ulf Sterner & Bert Karlsson - UTK 2015 Magnus Gustafsson, Philip Hobaek, Caijsa Hennemann, Janne Olsson, Bert Karlsson, Henrik Hobik Caijsa Hennemann/Philip Hobaek vs Magnus Gustafsson/Bert Karlsson


Webdesign av Websoluto.se