2015-06-06 - Föll med flaggan i topp

Caijsa föll i semifinalen i Stabekk med 3-6, 4-6 men gjorde det med flaggan i topp på Sveriges nationaldag. För andra veckan i rad var det Norges Lilly Håseth som berövade Caijsa på en plats i finalen. Positivt trots allt att Caijsa gör en mycket bra match, och det är många detaljer som börjar sitta som bäddar för en spännande sommar. Lite oflyt att underlaget åter igen var mycket blött som resulterade i tunga bollar och extremt långsamt underlag, vilket gjorde att Caijsa inte fick utdelning på sitt stora spelövertag. På tisdag är det dags för Båstad Corem Open för både Ebba och Caijsa. Det känns som om formen börjar närma sig en högre nivå, och förhoppningsvis kommer det att leda till många bra matcher på favoritbanorna i Båstad. Lagom till Båstad har Ullevi TK's nya tävlingskollektion kommit, vilket gör att spelarna från Göteborgs bästa juniorklubb blir lättare att känna igen på Drivan.
Caijsa Stabekk 2015 Caijsa Hennemann Ullevi TK matchställ


Webdesign av Websoluto.se