2015-06-05 - Semifinal utan att imponera

För andra veckan i rad spelar Caijsa semifinal mot Lilly Håseth på Tennis Europe touren. Förra veckan blev det förlust i Falköping och på lördag blir det ny match i Stabekk, efter att Caijsa i kvartsfinalen vunnit över Marthine Schwenke med 6-4, 6-3. Caijsa gick enkelt fram till 5-1 för att sedan dras med i motståndarens inomhustennis. Vid 3-3 i andra set hittade Caijsa åter nyckeln till enklare poäng, och kunde enkelt vinna tre game och hela kampen. Förra gången vann Lilly Håseth med 6-4 i avgörande set. Oavsett resultatet imorgon hade det varit roligt om Caijsa kunde försöka spela riktig "grustennis" och inte lockas in i norskans spel.
På hemmaplan nöter Ebba detaljer i tekniken. Dagens privatlektion med Damien bjöd på riktigt roliga och nyttiga övningar, strålande sol och lätt bris. Ibland trivs man bara!
Uppvärmning - Ebba Damien och Ebba spelar tennisfotboll Teknikträning - Ebba och Damien Serveträning - Ebba och Damien


Webdesign av Websoluto.se