2015-05-31 - Norska motstÄndare i Stabekk

Både Ebba och Caijsa lottades mot norskt motstånd i första omgången i Stabekks Tennis Europe tävling. Ebba går upp mot landslagsspelaren Marthina Schwencke och Caijsa mot Hedda Gurholt. Marthina är rankad som nr 3 och Hedda som nr 6 i 14-års klassen i Norge, vilket gör att det krävs spel på hög nivå för Ebba och Caijsa om de skall nå andra omgången. Viktigaste uppgiften och utmaningen inför respektive match är dock  att träna på rätt detaljer och tro på det de gör. Matcherna i Tennis Europe ger ypperliga tillfällen att våga justera detaljer under tävling. På hemmaplan är det tyvärr oftast för mycket prestige i matcherna som gör att spelarna blir för resultatinriktade och glömmer lätt själva utmaningen.  Helgen har tillbringats i Oslo och innehållit härlig semester blandat med 4 timmar bra tennisträning i Stabekk.
Ebba Hennemann - Stabekk Caijsa Hennemann - Stabekk Ebba Hennemann - Stabekk Caijsa Hennemann - Stabekk Ebba Hennemann - Stabekk


Webdesign av Websoluto.se