2015-05-28 - 6-3 4-1 men förlust

Det var mycket nära att Caijsa lyckades ta sig till final i Falköping, men trots 1-0 i set och 4-1 i games så lyckades Lilly Elida Håseth vända och vinna med 3-6, 7-6, 6-4. Mycket tung förlust för Cajsa som verkligen siktade på att gå till final. Man såg dock ganska tidigt i turneringen att det skulle bli svårt, då ett par viktiga och avgörande detaljer i spelet inte fungerade som de skulle. Trots detta tar sig Caijsa åter igen långt i en större turnering vilket imponerar. Istället för omgående resa till Stabekk och ny Tennis Europe turnering, väntar nu istället lite lugn och ro hemma innan avresan på söndag. Det tar på krafterna att 10 dagar i rad spela matcher och i dessa mer eller mindre vara favorit. Kanske i jobbigaste laget men det är nyttigt på lång sikt att utsätta sig för denna typ av situationer. Det är inte särskilt svårt mentalt att spela mot "på pappret" bättre rankade spelare, utan det är när alla förväntar sig att du skall vinna som det gäller att kunna prestera.


Webdesign av Websoluto.se