2015-05-23 - Bra match igen av Ebba

Ebba fortsätter att spela bra grustennis trots att det är tidigt på säsongen. Idag var det kvalmatch i Tennis Europe i Falköping mot Nathalie Johansson från Stockholm TK. Ebba inleder hur stabilt som helst och skaffar sig gameboll till 5-2. Missar möjligheten att ta första set och tappar tyvärr sedan initiativet och setet med 5-7. Ebba börjar sedan även andra set mycket bra fram tills det att Nathalie får Ebba att tappa fokus. Genom tråkigt uppförande lyckas Nathalie störa Ebba ordentligt, som tyvärr inte har pondusen att stå emot och gamen rinner snabbt ur händerna. Ebba förlorar med 5-7, 1-6 men Ebba kan åter igen vara mycket nöjd med spelet. Tuffare attityd och Ebba hade spelat avgörande kvalmatch på söndag. Nu väntar istället träning i Falköping med Caijsa som går in i huvudtävlingen på måndag.
Ebba Hennemann - Falköping 2015 Caijsa Hennemann - Falköping 2015 Caijsa Hennemann - Falköping 2015 Ebba och Caijsa Henann - Falköping 2015


Webdesign av Websoluto.se