2015-05-22 - Ebba godkände TE lottning

Ebba var en av två spelare som var närvarande vid lottningen i Tennis Europe turneringen i Falköping, och fick godkänna med sin namnteckning att lottningen till kvalet gick rätt till. Ebba lottade sig själv mot svårspelade och duktiga Nathalie Johansson från Stockholm. Synd att Ebba inte krävde att de skulle lotta om istället för att se det långsiktigt och vara nöjd med en svår motståndare ;)  Kvalet spelas under helgen med start för Ebba på lördag runt 11-tiden. Caijsa går in i huvudtävlingen på måndag men anländer med fredagens sista tåg till Falköping efter att ha spelat final i kvalet till SEB Next Generation Cup. Finalmotståndare var tidigare klubbkompisen och ett år äldre Olivia Alfredsson från GLTK. Olivia har alltid en hög lägsta nivå och kämpar från första till sista boll, vilket gör att hon är mycket svårslagen. Caijsa höll för favorittrycket och vågade spela ut hela sitt register, vilket gav henne de klara siffrorna 6-1, 6-1 i en välspelad match. Oavsett finalresultatet så är det trevliga Olivia och Caijsa som nu representerar Göteborg i gamla "Kalle Anka Cup" i Båstad i äldsta flickklassen 15 år.
Viktoria Leth Ebba Hennemann Asia Chaabi Ebba godkänner TE lottning Olle Wiklund Jesper Klöv-Nilsson Damien Croisat Caijsa Hennemann Olivia Alfredsson


Webdesign av Websoluto.se