2015-05-21 - Bra spel i semifinalerna

Under torsdagen spelade Ebba och Caijsa semifinaler i kvalet till SEB Next Generation Cup. Ebba förlorade i en mycket tight match mot första seedade Vanessa Widell-Ersöz från Påvelund med 5-7, 4-6. Vanessa var lite bättre och vann rättvist, men Ebba visade att hon fortfarande är att räkna med.  Hade Ebba spelat på topp vilket krävs om man spelar mot duktiga Vanessa, hade matchen säkerligen avgjorts i ett tredje set. Caijsa vann sin semifinal mot klubbkompisen Sara Edebo först på femte matchbollen och efter matchens längsta game. Tjejen som aldrig förlorat någon match i SEB Next Generation Cup hade dock en betryggande ledning, vilket gjorde att det inte var någon spänning trots missade matchbollar. Caijsa vinner med 6-0, 6-0 och är därför klar för sin tredje "Kalle Anka Cup" i Båstad.


Webdesign av Websoluto.se