2015-05-08 - Båstad, Köpenhamn, Opalenica

I över två veckor har Caijsa varit på resande fot och fått möjlighet att träna och spela tennis på mycket hög nivå. Det började med ett nationellt träningsläger i Båstad som följdes upp av Nordiska Mästerskapen i Köpenhamn. Direkt från Köpenhamn åkte sedan Caijsa tillsammans med pappa till Opalenica i Polen för en Tennis Europe tävling. Det har varit några av de mest givande veckorna någonsin för Caijsa. Spelet på gruset gick lite upp och ner både i Båstad och Köpenhamn. Väl när turneringen i Opalenica började spelade Caijsa en bländade grustennis. Även om Caijsa redan åkte ut i kvartsfinal, så var alla som var på plats helt överens att Caijsa var överlägsen i kontrollerat spel, val av slag och mentalt mycket stark. Sedan får hon ut extremt mycket fart trots sin lilla kropp och hårt strängade rack. Inte tillräckligt ännu för att kunna rå på de allra bästa i Europa regelbundet, men tillräckligt för att känna att hon har framtiden för sig. Det blir svårare att besegra henne när hon om ett par år vuxit 1 dm, lagt på 12 kg muskler och strängat ner. Nu väntar träning på hemmaplan för Caijsa och Ebba ett par veckor samtidigt som kvalet till SEB Next Generation startar.
DubbelPokal - Opalencia 2015 Opalencia - Polen 2015 DubbelDiplom - Opalencia Polen - 2015


Webdesign av Websoluto.se