2015-05-01 - Sverige krossade Norge

Både tjejerna och killarna vann samtliga sina matcher mot Norge och bäddade för en rafflande slutomgång på lördag. Av de 12 svenska vinsterna blev den avslutande dubbelmatchen mellan Caijsa/Victoria och Elde/Reinertsen den poängmässigt mest spännande. Paret som aldrig förlorar tillsammans i den gulblå tröjan vände underläge till seger med 6-7 (4), 6-4, 10-2. Caijsa vann sin singelmatch mot Lilly Håseth  med 6-1, 6-2 och spelade bättre grustennis på fredagen än under torsdagen. Imorgon har Sverige chansen att vinna Nordiska Mästerskapen, men då krävs först och främst många segrar mot hemmanationen Danmark.
I Zadar fortsätter solen att lysa på spelarna och tränarna från Ullevi TK. Under fredagen tävlade de olika lagen i fångarna på Kolevari, och enligt de Kroatiska tidningarna dominerade Ebba fullständigt i "stolen 90 grader".
Caijsa vs Lilly Håseth - NM 2015 Caijsa vs Lilly Håseth - NM 2015 Caijsa vs Lilly Håseth - NM 2015 Publikstöd - NM 2015 Fys- och skadeförebyggande träning - UTKJägarvila - UTKLunch i Kroatien - UTK


Webdesign av Websoluto.se