2015-04-26 - Läger och resor på löpande band

Ebba och Caijsa är inne i en intensiv träningsperiod inför kommande grustävlingar. Veckan som var tillbringade Caijsa i Båstad tillsammans med de bästa tjejerna och killarna i 14-års klassen. 7 tjejer och 7 killar tränade tufft på Drivan av Hörnell & Co mellan onsdag och söndag. De flesta av deltagarna hade fullt fokus på tennisen vilket gjorde att det var hög klass på hela lägret. Vädret är alltid ostabilt i början på våren, men juniorerna hade flyt med vädrets makter och kunde i princip köra samtliga pass utomhus. Nästa vecka åker Ebba tillsammans med sina kompisar till Zadar i Kroatien på träningsläger. Ullevi TK är totalt 10 spelare och 2 ledare som förhoppningsvis skall träna grustennis mellan onsdag och söndag. Samma tidpunkt befinner sig Caijsa norr om Köpenhamn och skall representera Sverige i juniorlandslaget. Denna gången är det Nordiska Mästerskapen för 14-åringar som är uppdraget. Sverige skickar 5 flickjuniorer och 5 pojkjuniorer till den lilla byn Hellerup i Danmark. Skulle Caijsa känna sig fysiskt i form efter landslagsuppdraget väntar en Tennis Europe turnering i Opalencia i Polen efter Nordiska Mästerskapen. Skulle Caijsa ställa upp i turneringen blir hon 8:e seedad i och enda spelaren från Norden.
Landslagsläger i Båstad - 2015 Landslagsläger i Båstad - 2015


Webdesign av Websoluto.se