2015-04-18 - Snö, sol och slalom

Landslag, Kungens Kanna och sjukdomar gjorde att en av årets viktigaste vecka blev inställd tidigare i år. Skidåkning med med hela familjen är nog bland det trevligaste man kan göra tillsammans, och därför kändes det lite surt att inte kunna åka med vännerna på den traditionella skidsemestern. Även om våren intog påsk med som vanligt massor av sol och värme, och de flesta tog fram grillen efter att ha skiftat till sommardäck, så ville vi trots allt inte missa skidåkningen helt i år. Vid fredag lunch packade vi bilen och drog till Trysil. Lördag morgon var vi i backen redan vid 9-tiden och det på förvånansvärt bra underlag. Alla backar var öppna och det var rikligt med snö som fram till lunch var hårt packad. Efter lunch hade den starka solen gjort att lårmusklerna fick gå på högvarv i den mjuka snön för att inte kroppen skulle tappa kontrollen. Därför var det extra skönt att efter alla härliga åk kunna kliva ner i en varm jacuzzi och ladda batterierna inför de två avslutande skiddagarna. Perfekt avslutning på en intensiv och rolig inomhussäsong för Ebba och Caijsa.
Caijsa och Ebba i Trysil Trysil  Caijsa Peter och Ebba i Trysil Trysil Caijsa och Camilla i Trysil Ebba och Caijsa i Trysil


Webdesign av Websoluto.se