2015-04-12 - Premiär för grussäsongen

Idag söndag den 12 april lägger vi inomhussäsongen bakom oss och ser fram mot utomhussäsongen med ännu mer toppspinn på det härliga gruset. Efter den tuffa finalförlusten för Caijsa igår kändes det behagligt att under söndagen åka tillbaka till SM arrangören GLTK. Inte för att spela eller träna tennis utan för att heja på Emma Shasteen från Lerum TK som vann SM guld i både singel och dubbel i klassen 12-år. Familjen Shasteen fanns på plats när Caijsa vann sitt första Guld 2013 och stöttade Caijsa så hon kunde vända till vinst trots stort underläge. Efter Emmas singelfinal idag stängde Caijsa och Ebba inomhussäsongen och började fokusera på grussäsongen. Inom kort åker Ebba på träningsläger med Ullevi TK till Kroatien. För första gången blir det helt själv utan sin storasyster, som istället först skall på landslagsläger och sedan representera Sverige i Nordiska Mästerskapen i Köpenhamn. För att dämpa suget på dessa fantastiskt trevliga aktiviteter ville tjejerna redan idag spela grustennis. Det blev ett härligt gruspass i Påvelunds trevliga airdome.
Caijsa gruspremiär 2015Ebba gruspremiär 2015


Webdesign av Websoluto.se