2015-04-11 - Guld och silver i SM

Caijsa förlorade tyvärr singelfinalen för 14 åringar i SM mot Victoria Carlsten med klara 6-4, 6-0. Victoria visade varför hon är rankad nr 1 i Sverige och var klart starkast och vann rättvist. Caijsa ledde med 4-2 i första set utan att spela på topp, men när sedan Victoria kvitterade till 4-4 fanns inga krafter kvar hos Ullevi TK spelaren. Kanske var det ett för tufft spelschema för Caijsa med nästan finalmotståndare redan från match nr 2 som till slut satte sina spår. Visserligen spelade Victoria bländande tennis men det är inte likt Caijsa att tappa 10 game på raken och se så trött ut både fysiskt och mentalt. Hon skall dock vara mycket nöjd med sin insats under SM. Ett guld i dubbel och ett silver i singel är ett otroligt bra resultat. Caijsa är den enda i åldersklassen som deltagit i båda SALK finalerna och båda SM finalerna under 2015 och i dessa matcherna vunnit totalt 3 guld och ett silver.Grattis!
SM silver FS14 2015 SM Guld och SM Silver FD14 FS14 2015 SM Guld FD14 2015


Webdesign av Websoluto.se