2015-04-08 - Caijsa vände mot Melki

Caijsa visste att matchen mot Angelina Melki från Farsta TK skulle bli en svår uppgift. Matchen blev precis så jämn och välspelad som den på pappret såg ut att kunna bli. Kanske var det bästa matchen hittills under SM på GLTK? Både Caijsa och Angelina flyter fram på banan och har full kontroll på alla slag, samtidigt som tjejerna i princip inte bjuder motståndaren på någon poäng. Caijsa blev i inledningen överraskad att Angelina var så bra, och hade i inledningen svårt med tålamodet. Detta gjorde att Farstatjejen rättvist vann första set med 4-6. De två kommande seten var också mycket jämna, men Caijsa var lite mer kylig och väntade in tillfällena bättre än i första set. Favoriten från Västra Frölunda vände matchen och tog sig vidare till kvartsfinal med setsiffrorna 4-6, 6-3, 6-2. Där väntar nästa svåra nöt att knäcka, nämligen fysiskt starka Leticia Temirhanova från SALK. Sist tjejerna möttes var i Tennis Europe i Vänersborg och då gick Leticia från matchen som segrare efter en jämn tresetare. Under onsdagen blev Caijsa medaljör i SM för sjätte gången i sin karriär. I par med Victoria Carlsten vann de sin kvartsfinal i flickdubbel 14 över Maria Leth från Ullevi TK och Lisa Fagerberg från Lerum TK med 6-3, 6-0. Imorgon väntar semifinal mot Anna Opitz från Malmö Bellevue och Tilde Höweler-Lundin från Näsbypark TK. Vinst där och Caijsa får byta ut sin medalj mot ädlare valör.
Maria Leth Lisa Fagerberg Victoria Carlsten Caijsa Hennemann Maria Leth Lisa Fagerberg Victoria Carlsten Caijsa Hennemann Maria Leth Lisa Fagerberg Victoria Carlsten Caijsa Hennemann Maria Leth Lisa Fagerberg Victoria Carlsten Caijsa Hennemann


Webdesign av Websoluto.se