2015-04-07 - Ebba och Evelina imponerade

Ebba i par med kompisen Evelina Carlsson mötte landslagsspelarna Caijsa Hennemann och Victoria Carlsten i andra omgången i flickdubbel 14. Det kändes som om tempot skulle bli för högt för Evelina och Ebba och risken för en kort match var stor. De nederlagstippade tjejerna står upp riktigt bra och stora delar av matchen är riktigt jämn, även om landslagsparet aldrig riktigt kände sig hotat. Caijsa och Victoria vinner med stabila 6-1, 6-1 och är klara för kvartsfinal mot paret Maria Leth och Lisa Fagerberg. I singel spelade Caijsa sin första match i turneringen mot Fair Plays Frida Bostrand. Caijsa vinner matchen med de klara siffrorna 6-2, 6-2, men matchen var mycket jämnare än så och spelet stämde inte riktigt för Caijsa denna vårdag på GLTK . För att lyckas komma till kvartsfinal måste Angelina Melki från Farsta TK besegras på onsdag förmiddag. Detta blir en stor utmaning för Caijsa då Angelina helt klart är den 13-åriga tjejen som imponerat mest under SM veckan. Caijsa måste höja sitt spel ett par klasser från tisdagen för att drömmen om ny SM medalj skall hålla sig i liv.
Evelina Carlsson Ebba Hennemann Caijsa Hennemann Victoria Carlsten Evelina Carlsson Ebba Hennemann Caijsa Hennemann Victoria Carlsten Evelina Carlsson Ebba Hennemann Caijsa Hennemann Victoria Carlsten Evelina Carlsson Ebba Hennemann Caijsa Hennemann Victoria Carlsten


Webdesign av Websoluto.se