2015-04-06 - Ebba inledde mycket starkt

Ebba startade sin match mot Höllvikens Julia Lif mycket bra med tunga och säkra grundslag från baslinjen, som resulterade att motståndaren blev kort i banan eller slog bort sig. Kanske gick det lite för lätt fram till 6-0, 2-0 i andra set. När Julia tog sitt första game slutade Ebba plötsligt att hålla farten i duellerna och tappade genast initiativet. Julia vände på matchen och gick fram till 0-6, 6-4, 5-2 innan Ebba gjorde ett sista försök att komma tillbaka in i matchen. Närmare än 4-5 och 30-30 i tredje set kom aldrig Ebba som trots allt skall vara nöjd med sin insats. Matchen varade i nästan 2 timmar och Ebba vinner 14 av 26 game med alla sina krämpor vilket imponerar. Efter singelmatchen lyckades Ebba och kompisen Evelina Carlsson vinna i dubbel mot hemmahoppet från GLTK Ström/Jonasson med 6-1, 6-3. Detta innebär att det blir syskonmöte i andra omgången i dubbel mellan Hennemann/Carlsson och Hennemann/Carlsten. Caijsa tog sig till andra omgången i dubbel via vinst mot Skåneparet Schmidt-Roslund/Valentinsson med 6-1, 6-0 tillsammans med Victoria Carlsten från Fair Play. Imorgon går Caijsa även in i singelturneringen och stöter där på Victorias klubbkompis Frida Bostrand.


Webdesign av Websoluto.se