2015-04-05 - Ebba och Caijsa spelar junior SM

Efter helgens kvalspel på GLTK är det nu klart att Ebba och Caijsa spelar junior SM för 14-åringar i både singel och dubbel. Caijsa var direktkvalificerad och är 2:a seedad i huvudturneringen, medan Ebba och övriga 13-åringar fick försöka kvala sig in till huvudturneringen. Det var länge osäkert om Ebba skulle delta i SM då tyvärr en axel, en höft och en vrist har hållit Ebba borta från tennis i drygt en månad. Därför var det mycket överraskande och imponerande att den lille krigaren lyckades vara 1 av 12 tjejer födda 2002 i Sverige som tog sig till huvudtävlingen efter tre vinster i kvalet. I kvalfinalen besegrades duktiga Alice Ekblom från Strängnäs TK med 6-4, 6-1 i en mycket jämn match. På måndagen väntar singel och dubbel för Ebba samt dubbelmatch för för Caijsa.
Ebba vs Alice Ekblom Ebba vs Alice Ekblom Ebba vs Alice Ekblom Caijsa blollar in med Ebba


Webdesign av Websoluto.se