2015-03-22 - Vinster på födelsedagen

I veckan har RM spelats i Göteborg och både Ebba och Caijsa har deltagit i både singel och dubbel. Ebba ställde upp trots ömmande fot, höft och axel och det syntes att hon inte tränat på några veckor. Sveriges kvickaste 13-åring såg riktigt orörlig ut, men Ebba ville trots smärtan fullfölja tävlingen. I singel blev det förlust i andra omgången mot Camilla Skogbäck från Torslanda TK, och i dubbel i par med Evelina Carlsson mot Caijsa och Viktoria Leth. För storasyster gick det spelmässigt och resultatmässigt mycket bättre. Caijsa vann både singelklassen och dubbelklassen och kan därför titulera sig som dubbel Regionsmästare. Extra roligt var det att båda finalmatcherna gick på Caijsas födelsedag. En av de bästa presenterna Caijsa fick var den hon gav sig själv när hon finalbesegrade Vanessa Widell-Ersöz från Påvelund TK med 6-1, 6-0. Caijsa vinner sin klass utan setförlust. Närmast var Vilma Karlander från Lerum TK som i semifinalen förlorade med 0-6, 5-7. I dubbelklassen var det betydligt jämnare. I den stenhårda finalen besegrades Maria Leth och Lisa Fagerberg med 6-4, 7-5.
Caijsa vs Vanessa Widell-Ersöz - RM final FS14 Caijsa dubbel Regionmästare F14 Caijsa, Viktoria Leth, Maria Leth, Lisa Fagerberg


Webdesign av Websoluto.se