2015-03-04 - Caijsa "Årets Ulleviare" 2014

Sedan 1976 har Ullevi TK utsett en person som under året varit särskilt betydelsefull för klubben. Denna fina utmärkelse har bl a tidigare tilldelats Anders Järryd, Jonas Svensson, Christian Bergström, Magnus Gustafsson, Björn Rehnquist, Johan Brunström och Markus Eriksson. På dagens årsmöte fick Caijsa det fina priset som årets Ulleviare för 2014 med motiveringen:
Trots att Caijsa är ung är hon redan en förebild inom klubben, både som spelare och uppskattad kamrat utanför banan. Hon har under de senaste åren haft stora framgångar och förutom att ha vunnit samtliga av de största juniorturneringarna representerat Sverige i landslagssammanhang. Detta mycket tack vare att hon hittat en balans mellan glädjen till sin tennis och den kämparglöd som krävs för att klara av de tuffa utmaningarna som finns när man tävlar på högsta nivå. Caijsa har sedan hon slog sina allra första slag varit en utmärkt representant för klubben och vi är därför både glada och stolta över att kunna tilldela henne priset ”Årets Ulleviare".
Ordf. Anders Rydberg överlämnar pris för Årets Ulleviare Caijsa Hennemann - Årets Ulleviare 2014 Caijsa Hennemann - Årets Ulleviare 2014 Årets Ulleviare - Pokal


Webdesign av Websoluto.se