2015-02-25 - Ryskorna blev för svåra

Caijsa förlorade idag både i singel och dubbel i Drottningens Pris i Kungliga Tennishallen. Båda gångerna var det ryskt motstånd på andra sidan nätet. I singel var det 6:e seedade Kamilla Rakhimova som slog ut Caijsa med de klara siffrorna 6-1, 6-2. Caijsa spelade på en hög nivå ett par game i varje set, vilket givetvis inte räcker mot de allra bästa i Europa. Caijsa var bedrövad efter matchen att hon inte lyckades prestera bättre tennis i en sådan fantastiskt trevlig turnering. Senare på kvällen förlorade Hennemann/Carlsten mot 1:a seedade ryska paret Rakhimova och Sperina med 6-4, 6-3. Svenskorna gör en bra match men var aldrig riktigt nära att hota motståndarna, som taktiskt sätt var mycket bättre än Caijsa och Victoria. Nu åker Caijsa hem till Göteborg efter 8 dagar tennis på absolut högsta nivå i först Tjeckien och sedan Stockholm. Denna typ av erfarenhet kommer att vara guld värd för Caijsa de kommande åren, och förhoppningsvis har det givit henne ännu mer bränsle att träna ännu hårdare.
Caijsa i Kungliga Tennishallen Caijsa och Victoria Caijsa i KLTK Caijsa Hennemann


Webdesign av Websoluto.se