2015-02-21 - EM invigning inför Ukrainamatch

Ett dygn har gått sedan Sverige snöpligt förlorade den jämna matchen mot Tjeckien med totalt 2-1 i matcher. Det känns fortfarande lite surt att Sverige inte lyckades knyta ihop säcken efter att haft ledningen med 1-0 i matcher, och möjligheten att stänga andra matchen vid 4-1 i andra set eller vid 5-4 i avgörande set. Precis så nära var det att Sverige skulle få två möjligheter att spela för medalj. Nu blir det istället placeringsmatcher om platserna 5-8. Inte vilka placeringsmatcher som helst utan mot bästa möjliga motstånd i Europa. Idag lördag spelar Sverige mot det landslag som efter Ryssland har de bäst rankade spelarna nämligen Ukraina. Samtliga tre spelare i Ukraina är topp 30 i Europa, men de fick igår se sig besegrade mot Ryssland som har 3 spelare bland topp 15 i Europa. Caijsa har lagt den största besvikelsen bakom sig och hoppas komma upp i samma nivå som i avslutande set i gårdagens vinstmatch. Detta innebär en späckad lördag med en tidig men mäktig EM invigning på morgonen, följt av singelmatcher och sedan avslutningsvis dubbelmatch. Inga problem för Caijsa som är tränad för detta och mycket mer.
EM Invigning - Frida, Victoria och Caijsa Invigning - Victoria, Caijsa och Frida Invigning - Gåva i form av smycke


Webdesign av Websoluto.se