2015-02-13 - Diciplinerat spel på GLTK

Ebba och Caijsa följde upp segern i Damsingeln som Caijsa knep i torsdags med två nya titlar i Sportlovsspelen under fredagen. De båda systrarna gjorde själva upp om segern i den första finalmatchen som gällde flicksingel 16 år. Det hjälpte inte att Ebba har höjt sitt spel ett par klasser senaste månaderna när storasyster också har gjort det. Caijsa är i otäckt bra form just nu och gav inte bort någon poäng gratis mot hårt kämpande lillasyster. Senare under fredagen fick Ebba revansch i klassen flicksingel 14 år. För motståndet stod Paula Toremark från Gothia TK. Ebba behövde spela på en hög nivå för att inte ge bort game i onödan mot en Paula som verkligen utvecklat sitt tennisspel. Även om Ebba vann med klara 6-0, 6-1 så behövdes ett noggrant och diciplinerat spel för att vinna med de stora siffrorna. Matcherna under Sportlovsspelen blev precis så lyckade  som man kunde hoppats på. Ganska behagliga genomkörare utan någon fokus på resultat utan på prestationen. Tjejerna var trots det blandade motståndet mycket fokuserade på sina uppgifter och genomförde turneringen på ett lysande sätt. Nu blir det en helt ledig helg från tennis innan en mycket spännande vecka börjar, som innehåller ett intressant  EM slutspel för Caijsa och Landvetter Cup 16 år för Ebba.
Caijsa Hennemann vs Ebba Hennemann Caijsa och Ebba efter final i FS16 på GLTK Ebba Hennemann vs Paula Toremark


Webdesign av Websoluto.se