2015-02-12 - Caijsa mötte topp 100 spelare

Caijsa och Ebba brukar åka skidor under vecka 7. Landslagsspel och Tennis Europe spel på högsta nivå gjorde att skidorna tillfälligt prioriterades bort. Istället är det aktiv återhämtning som gäller hela veckan, vilket innebär lite träning genom några träningsmatcher på GLTK där årliga Sportlovsspelen går av stapeln. I klassen damsingel var det redan final under torsdagen. Caijsas fick tillfälle att möta en spelare rankad topp 100 på seniorernas världsranking. 24-åriga och mycket sympatiska Anna-Klara Ahlmer från Partille stod för motståndet. Anna-Klara håller på att göra karriär i sporten Racketlon och är där bland de bästa i världen. Racketlon innebär att spelarna möter varandra i fyra olika racketsporter till 21 poäng. Den som sedan samlat flest poäng i grenarna bordtennis, badminton, squash och tennis vinner matchen. I finalen mot Caijsa räckte dock inte tenniskunskaperna riktigt till utan Caijsa vann med 6-1, 6-2. Imorgon fredag väntar ytterligare två finaler på GLTK. Caijsa och Ebba möts på morgonen i finalen för flickor 16 år, och efter lunch spelar Ebba final mot Paula Toremark från Gothia TK i klassen flickor 14 år.
Caijsa vs Anna-Klara Ahlmén Caijsa vs Anna-Klara Ahlmén Caijsa vs Anna-Klara Ahlmén Caijsa vs Anna-Klara Ahlmén


Webdesign av Websoluto.se