2015-02-04 - Landslagen har checkat in

Nu har Caijsa Hennemann, Victoria Carlsten, Frida Furst, Johanna Larsson, Sofia Arvidsson, Rebecca Petersson och Susanne Celik kommit på plats inför helgens kommande landslagsuppdrag. De äldre tjejerna skall spela Federation Cup i Helsingborg, samtidigt som de yngre tjejerna spelar EM kval för lag i Karlskrona. Caijsa, Victoria, Frida och landslagskaptenen Fredrik Hörnell samlades på torsdag lunch vid mäktiga Telenor Arena strax utanför Karlskrona. Här skall de svenska tjejerna försöka utmana de bästa spelarna i Europa, och förhoppningsvis ta Sveriges landslag för flickor 14 år till EM slutspelet i Rakovnic i slutet av februari. Under onsdagen och torsdagen skall tjejerna slipa detaljer i spelet på matchbanorna inför fredagens premiärmatch som lottas på torsdag kväll. Matchtröjorna är provade och sitter redan på plats. Nu hoppas vi att tjejerna svetsas samman ytterligare de sista dagarna, så att lagandan i det svenska teamet gör att samtliga lyckas prestera på högsta nivå under helgen som kommer.
Lag EM - Karlskrona F14 - 2015 Frida Furst, Caijsa Hennemann, Victoria Carlsten Frida Furst, Caijsa Hennemann, Victoria Carlsten Sveriges F-14 landslag 2015


Webdesign av Websoluto.se