2015-02-01 - Ebba 100 procentig i Trollhättan

Ebba var i helgen uppe i Trollhättan och spelade 14-års klassen i Yonex Cup. En perfekt tävling över endast  en helg att försöka träna på ett par specifika detaljer i matchsituationer. Ebba gör det mycket noggrant och lyckas även hålla koncentrationen från första till sista boll i turneringen. Det blir totalt tre matcher (kvart, semi, final), och på totalt 112 min blir gameskillnaden 36-0. I finalmatchen behövde Ebba stundtals spela på topp mot Karlstadstjejen Bella Bäcker för att behålla den imponerande sviten på 36 raka games.
Ebba Hennemann - Yonex Cup TrollhättanEbba Hennemann - Yonex Cup i TrollhättanEbba Hennemann - Yonex Cup Trollhättan Ebba Hennemann - Yonex Cup i TrollhättanEbba Hennemann - Yonex Cup i TrollhättanEbba vs Bella Bäcker - Yonex Cup i Trollhättan


Webdesign av Websoluto.se