2015-01-22 - Caijsa föll i semifinalen mot Leticia

Leticia Temirhanova från SALK blev för svår för Caijsa i semifinalen i Quality Hotel Open. Leticia vann rättvist på det snabba filtunderlaget mot en kraftlös och sargad Caijsa. Favoriten gjorde dock ett tappert försök hela matchen och var ytterst nära att trots allt ta sig till sin första final i en Tennis Europe tävling. De tuffa matcherna mot Emilie Elde och Darja Semenistaja samt hård träning på Ullevi TK gjorde att även Caijsa visade sig vara mänsklig denna dag. Tävlingen i Vänersborg var trots allt ett fall framåt. Vem trodde att Caijsa mitt i ett tufft träningsupplägg inför kommande landslagsuppdrag skulle spela om medaljerna på filten i Vänersborg? Leticia vann matchen med 6-4, 3-6, 6-2 och var den klart bättre spelaren denna gången. Måste vara riktigt skönt att få revansch efter förra förlusten mot Caijsa som slutade 0-6, 0-6. Det fanns en till vid banan som hade en ännu sämre dag än Caijsa. Det var tyvärr domaren. Han var allt annat än konsekvent under matchen, och släckte den lilla gnistan som Caijsa hade. Det är acceptabelt att göra bedömningsmisstag när bollen studsar nära linjen, men man kan inte regelbundet sitta och döma in servar som är flera dm för långa. Ibland vinner man och ibland lär man sig, och det hoppas jag både Caijsa och domaren gör efter denna matchen.
Caijsa Hennemann Caijsa Hennemann Caijsa Hennemann Caijsa Hennemann


Webdesign av Websoluto.se