2015-01-07 - Ebba och Caijsa vann i Partille

Det har blivit en tradition för Ebba och Caijsa att inleda året på hemmaplan med spel i Partille TK. Anders Hammarstrand & Co är alltid duktiga på att arrangera tävlingar och man känner sig alltid välkommen. På onsdagen avslutades klasserna FD14 och FS16 och systrarna Hennemann var inblandade i båda finalerna. Ebba i par med Caijsa vann dubbelfinalen mot paret Harbecke och Alsterheim med 6-0, 6-0. Det var en trevlig dubbel att kika på med många bra volleydueller framme vid nät, och systrarna uppmuntrade varandra hela tiden att spela sin bästa tennis vilket var glädjande. I FS16 klassen skulle Caijsa möta trevliga och fysiskt starka Katarina Sassaroga från GLTK. En oviss match då Katarina kan vara omöjlig om hon sätter sina tunga och stenhårda grundslag. I en spelmässigt jämn match lyckades Caijsa i slutet av de flesta gamen vara lite kyligare, och kunde därför till slut vinna med de stora siffrorna 6-1, 6-0. Nu väntas 1 1/2 veckas hårdare träning innan Tennis Europe tävlingen i Vänersborg börjar. Caijsa är redan klar för huvudtävlingen och Ebba hoppas på ett par återbud till kvaltävlingen så att hon också får chansen..
Caijsa Hennemann Caijsa vs Katarina Sassaroga - 2015 Caijsa, Ebba vs Frida, Selda


Webdesign av Websoluto.se