2014-12-31 - Semifinal x 2

För tredje året i rad är någon av Ebba och Caijsa i semifinal i SALK Open. 2014 kom Ebba trea i Sveriges största tennisturnering och 2013 tog Caijsa silver i singel och dubbel. Nu är det snart 2015 och åter igen är en av systrarna långt framme i turneringen. Det mest positiva är att Caijsa och Ebba stöttar varandra till att spela så bra som möjligt. Varje träning gör de allt de kan för att sin syster skall få de bästa förutsättningarna inför kommande match. Under inbollningen på onsdag morgon spelar Ebba sin bästa tennis för att storasyster skall vara förberedd inför sina kvartsfinaler. Caijsa gör det som hon är bra på och plockar fram det bästa när det väl gäller. Först mot Norskan Emilie Elde med siffrorna 6-2, 6-3, och sedan mot Berggren/Fröjd med 6-2, 6-0 tillsammans med Victoria Carlsten. Detta innebär att året 2015 startar med två fantastiskt trevliga utmaningar. Först semifinal i singel mot Alice Ala-Kojola från Norrtälje, och sedan i dubbel mot Sveriges bästa 13-åringar Petrovic/Mezan. Caijsa ser fram emot uppgiften och kommer att försöka fortsätta att spela på topp på årets första dag 2015.
Caijsa bollar in i Janne Lundqvist hallen Ebba bollar in tillsammans med Caijsa Caijsa jublar efter vinst mot Emilie Elde Victoria och Carlsten efter vinst i kvartsfinal


Webdesign av Websoluto.se