2014-12-30 - Matcher sista dagen 2014

Caijsa spelade bra tennis under tisdagen och lyckades vinna två matcher i singel och en match i dubbel. Detta innebär att Caijsa spelar både kvartsfinal i dubbelturneringen och i singelturneringen på årets sista dag. Tisdagen började med match mot klubbkompisen Maria Leth som gjorde mycket bra motstånd. Caijsa vann med 6-1, 6-2 men Caijsa fick slita hårt i varje game för att vinna. Efter ett par timmars vila väntade en av turneringens utropstecken från hemmaklubben SALK. Leticia Temirhanova har senaste halvåret vunnit över många toppspelare och blivit en av kandidaterna till slutsegern. I en fullsatt hall på andra våningen i den anrika SALK hallen tog Göteborgshoppet initiativet omgående och bjöd inte motståndaren på någonting. Efter en timmes spel stod det 6-0, 6-0 på ljustavlan och Caijsa är i kvartsfinal i denna stora turnering. Siffrorna speglade dock inte matchen som var mycket jämn. Sista matchen för dagen i hallen var dubbelmatchen mellan Caijsa/Victoria Carlsten mot förra årets vinnare Sarina Reinertsen och Emilie Elde från Norge. Trots en skadad Victoria som inte kunde serva vann våra Svenskor med 6-4, 6-3 efter bländade samarbete. Detta gör att Caijsa spelar två kvartsfinaler på nyårsafton. Först i singel mot Norskan Emilie Elde och på eftermiddagen mot Alva Fröjd/Saga Berggren tillsammans med kompisen Victoria.
Caijsa - Alvik Stockholm Caijsa och Victoria Carlsten


Webdesign av Websoluto.se