2014-12-28 - Fantastisk insats av Ebba i SALK

Ebba visste att hon skulle få det riktigt tufft i den inledande matchen mot Svetlana Teterina i FS14 klassen men var fast beslutsam att göra det absolut bästa av situationen, och som hon gjorde det! Ebba vågar spela ut hela matchen och gör det respektlöst. Slutsiffrorna 3-6, 2-6 är förlust siffror, men för Ebba är det en skön vinst, revansch på sig själv. En härlig bekräftelse på vilken enorm kapacitet som hon besitter. Svetlana var för svår, Ebba kunde inte gjort något annorlunda eller bättre. Bara att gratulera motståndaren.
På eftermiddagen var det dags för den inledande matchen i dubbelklassen tillsammans med Evelina Carlsson. Denna gång var det Thea Krafft och Anna Leijon som stod på andra sidan nätet. Ullevitjejerna började riktigt svagt och det stod snart 0-5 till motståndarna och det såg riktigt hopplöst ut. Då ändrade tjejerna taktik och tog fyra snabba game innan de lite snöpligt förlorade första set med 4-6. Andra set var klart mer välspelat men slutade även det med 4-6 vilket innebär att Ebba har spelat färdigt i SALK för denna gången. Imorgon är det premiär för Caijsa i både singel och dubbel. Lycka till!
Fullsatt Ulleviläktare när Olle Wiklund spelar Caijsa och Ebba SALK Open 2015


Webdesign av Websoluto.se