2014-12-14 - Träning i Eskilstuna och Strängnäs

I helgen var Caijsa och Ebba och tränade tennis i Södemanlands län.
Caijsa var uttagen till ett nationellt läger för de bästa 13-åringarna i landet, och tillbringade tors - sön i TK Hobbys tennishall i Eskilstuna. Tio tjejer var kallade till lägret av landslagstränaren Fredrik Hörnell. När väckarklockan ringde på söndag morgon var det endast fyra tjejer kvar på lägret. Caijsa, Svetlana Teterina, Alice Ala-Kojola och Asia Chaabi. Övriga tjejer hade blivit sjuka, fått förhinder eller valde att spela matcher på hemmaorten istället, vilket gjorde att spelarna nästan hade var sin tränare sista dagen. Caijsa meddelade glatt på vägen hem från Eskilstuna att det trots allt var ett grymt roligt och givande läger, och att hon ligger långt fram i sin träning. Stämningen mellan tjejerna var toppen både på och utanför banan vilket är extra glädjande. Ebba tog tåget upp till Strängnäs på fredagskvällen för att träningsspela i Strängnäs ICA Bengtsson Cup för 12-åringar. Tyvärr fick Ebba problem med sin axel tidigare under veckan vilket gjorde att matcherna fick genomföras på ett lite annorlunda sätt. I finalen mot Olivia Malm från Örebro TK blev tyvärr smärtan för stor vilket gjorde att Ebba valde att ge upp vid ledning 4-3 i första set. Ebba var trots allt nöjd med de fyra träningsmatcherna hon fick under helgen, som gjorde att hon kunde träna extra på små justeringar i spelet.
Ebba vs Olivia Malm Ebba och Olivia Malm Alice, Caijsa, Asia och Svetlana


Webdesign av Websoluto.se