2014-11-30 - Vinst i 12-, 14- och 16-års klassen

Ebba och Caijsa tog hem hela tre titlar under helgen som var. I Sandared City Gross Open spelade Ebba sex matcher och vann 12-års klassen genom att besegra klubbkompisen Mikaela Cejkova i semifinalen med 7-5, 6-3 och i finalen Evelina Sandersson från Elfsborg Tennis med 6-0, 6-0. Ebba tränade på att när tillfälle gavs hålla ett mycket högt tempo, men samtidigt ha full kontroll på varje slag och spela med stora marginaler. Det var många som blev imponerade av Ebbas spel som stundtals var bländande. I Påvelund spelade Caijsa både i 14- och 16-års klassen och under helgen skulle fysiken och huvudet sättas på prov. Hela nio matcher blev det för Caijsa i helgen när hon vann båda klasserna utan att tappa ett enda set. Närmast var klubbkompisen Sara Edebo som i semifinalen i FS14 hade 5-4 i andra set. I finalerna besegrade Caijsa Påvelunds Alexandra Hildell (FS14) med 6-1, 6-1, och klubbkompisen Olivia Alfredsson (FS16) med 6-2, 6-2. Caijsa fick ett kvitto på att hon är långt framme i fysträningen, och att huvudet hänger med även när hon utsätts för  press i  jobbiga matchsituationer. Det är inte det lättaste att gå ut spela hem två titlar som favorit med 15 timmar tennis i benen på 2 dagar. Både Ebba och Caijsa fick efter helgens matcher bekräftat att uppbyggnadsträningen givit det resultat de hoppats på.
Caijsa vs Alexandra Hildell Caijsa vs Olivia Alfredsson Caijsa dubbe guldmedaljös Ebba vs Evelina Sandersson


Webdesign av Websoluto.se