2014-11-29 - Check In - SALK

På annan dag jul checkade familjen Hennemann in på Scandic Alvik för att delta i SALK Open som är världens största och äldsta tennisturnering för juniorer inomhus. Caijsa och Ebba deltar båda två i två klasser, FS14 och FD14. Caijsa spelar som vanligt med sin dubbelpartner Victoria Carlsten från Fair Play i Malmö och Ebba med klubbkompisen Evelina Carlsson, Ullevi TK. Tjejerna trivs så bra i SALK att vi valt att åka upp ett par dagar innan turneringsstart för att ta del av så mycket som möjligt av stämningen på och utanför banan och för att kunna träna på plats i Stockholm. Två träningspass är avklarade tillsammans med Filippa och Evelina Carlsson. Stämningen är på topp inför morgondagens premiär för Ebba som får en tuff men utmanande uppgift redan i inledningen av turneringen. Caijsa får vänta tills på måndag innan hon går in i tävlingen. Lycka till!
Träning med Filippa och Evelina Carlsson Dubbel trubbel


Webdesign av Websoluto.se