2014-11-22 - Nationellt läger i Eskilstuna

Ebba tog i torsdags tåget till Eskilstuna för att deltaga i ett nationellt tennisläger för de 12-åringarna i Sverige som kommit längst i sin tennisutveckling. Tillsammans med 10 andra spelare från övriga landet skall de drillas hårt av landslagsledaren Fredrik Hörnells tränarteam. Under en intensiv helg kommer tjejerna att träna tennis i närmare 15 timmar, men även hinna med fys, teori och spela bowling. Ebba har endast hunnit ringa hem en gång, men har meddelat att hon har jätteroligt och att det är mycket träning. Förhoppningsvis ger lägret Ebba lite extra självförtroende när hon inser att hon kommit väldigt långt i sin tekniska utveckling och att hon har Sveriges snabbaste fötter. Resten kommer på plats om hon bara har tålamod, fortsätter och träna på rätt saker och när hon byggt på sig några kilo till om några år.
Ebba på nationellt läger


Webdesign av Websoluto.se