Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-11-18 - Caijsa utklassad av Hannah

Sveriges och Danmarks bästa 13-åringar gjorde upp om en plats i kvartsfinalen i Stavanger Tennis Europe 14 år. Caijsa tog initiativet direkt och förde spelet de första gamen. Trots stort övertag stod det 1-2 till danskan. Sedan tog tyvärr inte Caijsa fighten till 100%, utan spelade på en nivå som liknade en avslagen träning. Det känns lite oroväckande att lägsta nivån i spelet är så mycket högre mot svenska spelare än när Caijsa möter spelare från andra länder. Det är just detta som Caijsa måste träna på och utsätta sig för oftare. Förhoppningsvis får hon chansen redan nästa vecka när det är dags för nästa Tennis Europe tävling i Göteborg på GLTK.


Webdesign av Websoluto.se