2014-11-16 - Nordiskt motstånd för Ullevi TK

Imorgon startar huvudtävlingen i Stavanger och Caijsa och Olivia är de enda deltagarna från Sverige. Caijsa inleder mot norskan Anna Myhre och Olivia mot Clara Tauson från Danmark. Söndagen blev en rysare när Olivia kvalvann mot en vitrysk motståndare. Motståndaren gjorde allt och lite till för att vända matchen. Vitryskan ändrade resultatet när Olivia fick sin matchboll. Tyvärr för motståndaren stod tävlingsledaren och kikade på matchen, och kunde till slut efter mycket bråk ge Olivia sin matchboll.  På 4:e matchbollen kunde Olivia rättvist avgöra matchen. Tjejerna kör ett gemensamt träningspass på söndagskvällen,  för att kunna sova ut på måndagen då bägge spelar på eftermiddagen.
Caijsa och Olivia i Stavanger Stavanger Caijsa och Olivia Caijsa och Olivia - Stavanger José Conde i Stavanger Peter Hennemann Caijsa och Olivia bakar pepparkakor på Scandic


Webdesign av Websoluto.se