2014-11-15 - Ebba vann guld i Torslanda

Ebba vann 12-års klassen i Torslanda efter vinst på WO i finalen mot Vilma Karlander från Lerums TK. På vägen till finalen besegrade Ebba duktiga Linn Svärd från Mölndals TK med 6-2, 6-0. Ebba har kommit en bra bit på väg med sin nya mer aggressiva spelstil. Det har varit ett tufft år med många justeringar som gjort att det har gått mycket upp och ner för Ebba. Jobbar Ebba på och fortsätter träna på rätt saker både på match och träning, så kommer lägsta nivån höja sig rejält inom en snar framtid. Närmast väntar ett nationellt träningsläger i Eskilstuna för Ebba som idag fick ladda upp med 5km löpning istället för finalmatchen i Torslanda.
Ebba vann finalen i Torslanda Cup VS12 - WO Ebba efter 5km löpning Ebba springer istället för finalmatch Ebba i mål efter 5km löpning


Webdesign av Websoluto.se