Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-11-14 - Ebba spelar bra i Torslanda

Samtidigt som Caijsa laddar inför huvudtävlingen i Stavanger som börjar på måndag, spelar Ebba Torslanda Cup i Torslanda. På fredagen blev det förlust för Ebba i 14-års klassen mot Sverigetvåan Vilma Karlander med 1-6, 0-6. Stora siffror men mycket intressant match inför framtiden. Imorgon väntar ny match för Ebba i klassen flickor 12-år. Caijsa har det trevligt i kanske Nordens trevligaste stad Stavanger. Tillsammans blir det mycket skratt ihop med Olivia  på tennisbanan, restauranger och i alla trevliga affärer.
På väg till Stavanger - 2014 Flygfoto Caijsa och Olivia Alfredsson På flyget mot Stavanger


Webdesign av Websoluto.se