2014-11-02 - Göteborg tvåa i Regionstävlingen

Göteborgs 12-åriga tjejer slutade på andra plats i landets största regionstävling. Stockholm blev för svåra och vann med 5-1 i matcher efter att på söndagen vunnit 3 av 4 singelmatcher. Ebba fick möta Nathalie Johansson och fick tyvärr stryk i två raka set. Tyvärr gör Stockholms ledare turneringen till ett åtlöje genom att i både semifinal och final endast använda fem spelare, vilket innebär att lagets tre bästa spelare får spela två matcher. Reglerna är normalt att endast två spelare av sex får spela dubbla matcher, men genom att vägra kalla in en ersättare lyckas man kringgå detta. Våra tjejer från Göteborg skall dock vara mycket nöjda trots allt, och har visat att vi håller jämna steg med kungliga huvudstaden.
Team Göteborg Team Göteborg Ebba Hennemann


Webdesign av Websoluto.se