2014-11-01 - Stockholm - Göteborg 2-0

Efter lördagens inledande dubbelmatcher är resultatet 2-0 till Stockholm. Ett väntat resultat anser många men vi som var på plats fick uppleva en riktig rysare i en av matcherna. Stockholmsparet Petrovic/Mezan har vunnit allt under 2014, och ställdes nu mot det färska paret Karlander/Widell-Ersöz från Göteborg. Tjejerna från Sveriges framsida tog initiativet och var det bättre dubbelparet stora delar av matchen, men motståndarna lyckades få matchen till ett matchtiebreak som de till slut vann rättvist. Därför väntar nu en svår uppgift för våra tjejer under söndagen, som nu måste vinna minst 3 av de återstående 4 singelmatcherna för att ha chans till seger. Under lördagen fick Caijsa möjligheten att träna med några av Sveriges bästa 13-åringar i Sverige. Sara Salemyr SALK, Sara Dahlström Järfälla TK och Viktoria Leth Ullevi TK körde ett mycket bra tennispass med Caijsa på SALK tennisklubb. Sedan avslutade tjejerna med gemensam lunch i Stockholm City.
Team Göteborg - 2014 Sara Dahlström, Caijsa, Sara Salemyr, Viktoria Leth SALK-träning


Webdesign av Websoluto.se