2014-10-27 - En hel dag på stranden

Caijsa spelar första omgången på tisdag i huvudtävlingen vilket gjorde att vi kunde tillbringa hela måndagen på stranden. Strandtennis av varierad kvalitet av hela familjen blev det, och efter måndagen har Ebba och Peter rekordet med 413 slag. För ett par år sedan på samma strand satte Caijsa och Peter strandrekordet på 2938 slag, Camilla gör framsteg och lyckades med egen stil på något sätt spela 57 slag med sin partner. Kombinationen semester och lite tennisspel är oslagbart. Imorgon väntar den duktiga 14-åriga Raphaelle Leblanc från Canada för Caijsa. Det blir en svår uppgift men en bra värdemätare. Hotellet vi bor på i Puerto Rico för andra gången är nästan helt perfekt. Rent och fräsch, bra frukost, lugnt poolområde med gott om plats, nära stranden och bra mat på kvällen. Enda stället vi rest tillbaka till, och det skulle inte förvåna någon om vi åker hit nästa år igen.
Ebba Caijsa Camilla Peter


Webdesign av Websoluto.se