Dagens matcher

2019-03-20 kl 14:30 - W15 Antalya (Outdoors, Clay) (WD)
Caijsa Hennemann & Melis Yasar vs Anna Ukolova & Eliessa Vanlangendonck (RU)

6-3, 3-6, 8-10

>> Se LiveScore

2014-10-26 - Elljus och 36 grader

Efter en underbar förmiddag till en början på en orörd sandstrand med massor av sol och bad, väntade sedan efter lunch en snabb bilresa till kvalet. Ebba började sin match vid 14-tiden med skuggtemperaturen 36 grader och ingen vind alls. Tyvärr kändes Ebba alldeles för nervös vilket resulterade i minst ett par dubbelfel i varje servegame. Detta blev helt avgörande i en annars bra match mot en fysiskt starkare Tyska. Ebba förlorade den avgörande kvalmatchen med 3-6, 5-7 och har spelat färdigt i turneringen. Caijsa gick sista matchen i hela kvalet mot en ett år yngre motståndare från England. I elljuset och i endast 25 grader slog Caijsa in matchbollen strax efter 20.00 på söndagskvällen. Siffrorna 6-0, 6-3 gör att Caijsa är klar för huvudtävlingen som startar på måndag.
Hjärta från Ebba och Caijsa Glass Amelie (DE) vs Ebba Caijsa vs Savannah (GB)


Webdesign av Websoluto.se