2014-10-25 - Bra start på semestern

På fredag eftermiddag kom vi fram till Puerto Rico på Gran Canaria. Efter ett kort dopp i poolen tog vi hyrbilen till anläggningen strax utanför Telde där 2014 års Gran Canaria Yellow Bowl går av stapeln. Caijsa skall försöka kvala in i 14-års klassen och Ebba till 12-års klassen. Caijsa fick i första kvalrundan spela på centrecourt mot hemmaspelaren Ana Rodriguez Martel. Trots ingen förberedelse på grus tog Caijsa initiativet omgående och släppte först en poäng vid 4-0 i första set. Efter 45 minuter var matchen slut och på resultattavlan stod det 6-0 6-0, Detta innebär att både Caijsa och Ebba endast är en seger från respektive huvudtävling, då Ebba först kliver in i tävlingen i andra kvalrundan. Båda matcherna spelas på söndagen.
Hotell El Greco - Puerto Rco - Gran Canaria Tennis Europe - Telde Gran Canaria - 2014 Caijsa vs Ana Rodrigues Martel (ES)


Webdesign av Websoluto.se