2014-10-18 - Ullevi TK vann i premiären

På lördag kvällen var det dags för Ullevi TK lag 1 att spela sin första seriematch i seriespelet för 15-åringar. Två tjejer som för stunden är långt ifrån toppformen och som spelade sina senaste matcher i slutet av augusti, skulle spela de båda singelmatcherna för laget "mitt i centrum" mot Vänersborg TK. Caijsa ställdes mot Emma Rosén och Olivia mot Samaya Sekkat. Det blev nästan två identiska matcher som avgjordes i två mycket jämna andra set. Caijsa hade gameboll mot sig till 3-5 och Olivia hade 5-5 i sitt andra set, efter att de båda Ullievitjejerna vunnit de första seten med stor marginal. Tjejerna sydde ihop de båda matcherna genom att spela med större marginal och mer längd på bollarna. 6-2, 6-4 till Caijsa och 6-2, 7-5 till Olivia gjorde att matchen mot Vänersborg TK redan var avgjord inför sista dubbelmatchen. Viktoria och Sofia vann även dubbeln efter att motståndarna lämnat WO pga skada, vilket innebar att Ullevi TK kunde lämna hallen med en härlig 3-0 seger i premiären.
Caijsa och Olivia Caijsa och Olivia Sofia, Caijsa, Olivia och Viktoria 


Webdesign av Websoluto.se