2014-10-09 - Ebba och Caijsa startar ny tävlingssäsong på grus

Efter en två månaders tuff och intensiv träningsperiod är det snart dags för en ny tävlingssäsong. Säsongen börjar på EL CORTIJO CLUB DE CAMPO som ligger i närheten av Las Palmas på Gran Canaria. Både Ebba och Caijsa skall försöka kvala in till 12- respektive 14-års klassen i singelturneringarna. Någon uppladdning på grus kommer det inte att bli utan tjejerna tar turneringen som den kommer. Träningsperioden har sett olika ut för Ebba och Caijsa. Ebba har dragit ner på antal timmar men kört intensivare träningspass med mycket mer fart och aggressivitet. Caijsa har utökat sin träningsdos ytterligare i och med möjligheten att kunna träna på skoltid. Det har gjort att hon kunnat fokusera mer på serve, servereturer och volley, samtidigt som hon tränat mycket mer med fart på sina pass. Det är med glädje man ser att tjejerna hela tiden utvecklar sitt spel på kort tid. Nu kommer en viktig period att verkligen våga använda sig av ny teknik, taktik och fart i turneringarna som kommer. Detta gör de lättast i sina egna åldersklasser mot motståndare man har allt att förlora mot. Tävlingarna i ITF och vintertouren får vänta tills motståndet i de egna klasserna inte räcker till.
EL CORTIJO CLUB DE CAMPO


Webdesign av Websoluto.se