2014-10-08 - Caijsa invald i "Hall Of Fame"

Caijsa gör ishockeyspelarna Mattias Tedenby (HV 71) och Calle Järnkrok (Detroit Red Wings) sällskap i Prolympias "Hall Of Fame". Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå och finns på orterna Göteborg, Åkersberga, Norrköping, Jönköping, Umeå, Gävle, Östersund, Sundsvall och Virserum. På skolan har man möjlighet att två förmiddagar i veckan träna sin egen specialidrott och på så sätt lättare kunna kombinera skola och idrott. Eleverna har även möjlighet att läsa på distans i samband med internationella tävlingar och träningsläger. Prolympia har ett eget "Hall Of Fame" dit gamla och befintliga elever kan bli invalda om man tagit nationella medaljer (SM) eller representerat Sverige på internationell nivå. Caijsa är bara 13 år men har redan skrapat ihop 5 SM medaljer varav 3 guld, och representerat Sverige 2 gånger i lag EM för juniorer.
http://www.prolympia.se/om-oss/hall-of-fame/
Hall Of Fame - Prolympia


Webdesign av Websoluto.se