2014-09-23 - Tjejerna flög till Lyon

13 tävlingsjuniorer från Ullevi TK tog tidigt på tisdag morgon flyget från Landvetter till Lyon med mellanlandning i Frankfurt. Tillsammans med tränarna Damien och Kristian skall de träna tennis och svetsas samman till en harmonisk tävlingsgruop. Damien Croisat har arrangerat denna resa ner till sin gamla hemmaklubb. Spelarna bor hos franska familjer och skall även träna med juniorerna på den franska tennisklubben. Ullevi TK stannar fram till på lördag och har 10 träningspass inbokade under lägret. Givetvis blir det även tid över till annat kul under vistelsen. Förutom träning får även våra svenska juniorer möjlighet att göra sig förstådda på annat språk hos sina värdfamiljer. Måste vara fantastiskt skönt för Ebba och Caijsa att förlänga utomhussäsongen i ett somrigt Frankrike tillsammans med alla trevliga tenniskompisar.
Avresa - Landvetter På väg till Lyon


Webdesign av Websoluto.se